ONLINE FORLØB

ONLINE FORLØB

Et online forløb hos mig er alt hvad du skal bruge, for at nå de mål og ønsker du har med din træning og sundhed. Udover en skræddersyet træning og kostplan, så er jeg ved din side gennem hele forløbet og sørger for at du får brugbar viden, motivation og selvtillid, så du efter forløbet på egen hånd kan holde drivkraften. 
Et forløb hos mig er ikke en engangsoplevelse – det er en langvarig investering!

dine behov i fokus

Skræddersyet kostplan & træningsplan

Du får udarbejdet en personlig kostplan skræddersyet til dine behov. Vælg mellem 3-6 måltider om dagen, samt op til 4 alternative opskrifter til hvert måltid. Der tages højde for din økonomi, hvor lang tid du vil bruge på at lave maden, allergener, om du er veganer mv.

Derudover skræddersyes en træningsplan til dit niveau og ønsker. Der tages højde for hvor ofte du kan træne om ugen, samt hvilke specifikke mål du gerne vil opnå.

Træningsprogrammet udarbejdes ud fra dit behov! – Der vil således indarbejdes hjemmetræningsøvelser, udendørs øvelser mv. efter dine ønsker. Jeg har tilknyttet videoer til alle øvelserne, for at sikre at øvelserne udføres korrekt. 

Du vil løbende få tilpasset din kost og træningsplan afhængig af din progression – Sammen skal vi sikre, at dine mål opnås!

jeg er med dig hele vejen

Coaching & udvikling

Ved forløbets opstart får du adgang til en telefon app, som vil være din primære go to under hele forløbet.
I app’en finder du din kostplan samt træningsprogram. Det er også her du finder videoforklaring til alle øvelserne, samt følge din udvikling. Jeg vil løbende analysere og følge din fremskridt og udvikling og tilpasse træningsplan og kostplan efter behov. 
Jeg checker op på dig hver uge, og sikrer mig at din uge er gået som planlagt.  Jeg er med dig hele vejen!

 

MEDFØLGER IKKE COACHING OG ONLINEFORLØB

KOST – & TRÆNINGSPLAN
UDEN FORLØB

Kostplan

Du får en varieret og spændende kostplan, som blandt andet tager højde for allergier, kostpræferencer, så du har det bedste udgangspunkt for at opnå dine mål.


Træningsplan + kostplan

Her modtager du den komplette pakke for at kunne nå dine mål på den mest hensigtsmæssige måde. Du modtager et skræddersyet kostplan og træningsprogram, som er tilpasset dit niveau, dine mål og præferencer


Træningsplan

Du modtager et skræddersyet træningsprogram med øvelser fordelt på antallet af dage du har mulighed for at træne. I træningsprogrammet er der bl.a. taget højde for dit niveau, evt. skader og dine mål. 


Tag det første skridt til at blive den bedste version af dig!

Er du endelig klar til at komme i dit livs form?
Tilmeld dig i dag og lad os tage en uforpligtende snak